Всеукраїнське видання для вчителів ІНФОРМАТИКА (видавництво "Шкільний світ") - щотижнева газета. Публікують методичні матеріали, зразки тематичних атестацій, тестів, контрольних робіт, розробки уроків, тем тощо.В основному публікації взяті з всеукраїнських конкурсів вчителів інформатики та дописів читачів. Зацікавить, на мою думку, молодих вчителів. Для більш досвічених, можливо, не всі номери будуть цікаві. Розповсюджується тільки через підписку.

 Журнал "Інформатика та інформаційні технології в навчальних закладах"

Має чітке науково-методичне спрямування й забезпечує потреби освітян на всіх рівнях освіти як з питань навчання інформатики та інформаційно-комунікативних технологій, так і з упровадження в освітню практику сучасних комп`ютерних засобів і інформаційних технологій.

 "Інформатика в школі"  В-тво «Основа» www.osnova.com.ua

 З 2008 року з’явилась можливість отримувати за передплатою "два в одному" – журнал "Комп’ютер у школі та сім’ї" (http://www.csf.vashpartner.com/home) і газету "Інформатика" одночасно. Газета – більш оперативна, журнал містить більш детальні описи програмних засобів та методик їх застосування. Комплект може бути корисним не тільки вчителям інформатики, але й усім, хто використовує комп’ютер для навчання і не тільки.

 Журнал "hi-Tech у школі" - посібник для вчителів.

 Видання "hi-Tech у школі" допоможе читачам не тільки якнайшвидше оволодіти інформаційними технологіями та ефективно використовувати їх у освітніх процесах, а й ознайомить читачів із прикладами проведення уроків досвідченими вчителями.

Журнал поділено на рубрики, кожна з яких цікава та особлива, а усі разом вони формують просту в освоєнні і використанні енциклопедію комп'ютерних знань та інформаційних технологій.

Також "hi-Tech у школі" розпочинає створення бібліотеки методичних матеріалів та найкращих прикладів проведення уроків.

Увага приділятиметься не лише інформатиці, а й усім шкільним дисциплінам: мові, літературі, математиці, історії, географії тощо.

Підтримка видання в Інтернеті має на меті розбудувати систему спілкування освітян і зробити так, щоб жодна думка і досвід не були втрачені та знайшли свого користувача, однодумця, колегу та партнера.

Остання зміна: четвер 17 листопада 2011 09:38 AM