6. Діяльності

6.4. Форум

Діяльність на форумі дозволяє студентам та викладачам обмінюватися ідеями, розміщувати коментарі у відповідні теми. До повідомлень у форумі можна долучити файли. Вчитель може встановити оцінювання повідомлень на форумі. Можна надати учням дозвіл на оцінювання повідомлень інших учасників.

Щоб додати форум, потрібно увімкнути редагування та вибрати його з пункту вибору активності.

Докладнішу інформацію можна знайти в документації по налаштуванню форуму. Інформацію про використання форумів див. в документації Використання форуму

Який форум мені потрібен?

У стандартному форумі для загального користування учні будуть бачити вступний текст у окремому полі над списком обговорень. Учням доступна кнопка, щоб почати нову дискусію (тему).


Вигляд форуму для учня типу "Стандартний форум"

У простому обговоренні вчителі ставлять питання, і студенти можуть лише відповісти. Вони не можуть почати нову тему для обговорення. Це корисно, якщо вам потрібно обговорення лише по одній темі.


Вигляд форуму для учня типу "Просте обговорення"

Форум із запитань і відповідей найкраще використовувати, якщо ви маєте конкретне запитання, на яке ви хотіли б відповісти. Вчитель ставить запитання, і студенти реагують на можливі відповіді. За умовчанням форум Q і A вимагає від студентів опублікувати один раз перед переглядом публікацій інших студентів.



Вигляд форуму для учня типу "Питання і відповіді" (до відповіді)


Учні не можуть бачити відповіді інших учнів, поки не опублікують свою

Інші повідомлення видно, коли час редагування закінчено
Стандартний форум, що відображається як блог, працює як стандартний форум для загального користування, але перший пост кожного обговорення відображається (як у блозі), щоб користувачі могли читати його, а потім відповіддати, натиснувши "Обговорити цю тему". кнопка внизу праворуч від повідомлення.

Блог подібний форуму

Потрібна додаткова допомога?